Popust-13%
Xiaomi MI TRUE Bežične slušalice 2  Bijele slika 1
Xiaomi MI TRUE Bežične slušalice 2  Bijele slika 2
Xiaomi MI TRUE Bežične slušalice 2  Bijele slika 3
Xiaomi logo

Xiaomi MI TRUE Bežične slušalice 2 Bijele

Šifra proizvoda: QV25NZ2

Redovna cijena

649,00 kn

Akcijska cijena

566,36 kn

Ušteda

82,64 kn (-13%)
521,05 kn

Cijena s dodatnih 8% popusta uz promo kupon LJETO.

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 5-10 radnih dana

Xiaomi Mi True Bežične slušalice 2 - uistinu bežične slušalice, Bluetooth 5.0, aktivno uklanjanje šuma (ANC) sa trajanje baterije do 14 sati.

Pročitaj više

Bežične slušalice Xiaomi Mi True uvijek su na vrhu hijerarhije proizvođača slušalica. To odgovara prvoklasnoj obradi slušalica i futrola, kao i podržanim tehnologijama. Najnoviji Bluetooth 5.0 osigurava besprijekornu vezu bez prekida i glatko uparivanje. Bluetooth profili BLE / HFP / HSP / A2DP / AVRCP omogućuju vam upotrebu slušalica sa svim modernim pogodnostima telefona i drugih audio izvora.

Naravno, ne morate koristiti slušalice samo za telefon. Izvrsno će poslužiti i za računalo, tablet ili laptop. Doseg slušalica je oko 10 m na otvorenom prostoru.

Također možete pozivati ​​slušalice i koristiti ih u načinu "jedno uho", tj. Jednu slušalicu imate u uhu, a drugu punite. To dobro dođe u posebno intenzivnoj svakodnevnoj upotrebi. Nema potrebe za master / slave povezivanjem slušalica, što ste možda susretali kod jeftinijih inačica.

Slušalice mogu trajati do 4 sata s jednim punjenjem. Zatim samo stavite slušalice u elegantnu bijelu kutiju, gdje će se za trenutak potpuno napuniti. Čim se utaknu u futrolu, slušalice se automatski isključuju i automatski ponovno spajaju nakon uklanjanja. Kućište može poslužiti i kao power bank i na taj način možete osigurati do 14 sati slušanja zahvaljujući međugeneracijski povećanom kapacitetu baterije. Magnetsko zatvaranje kućišta osigurava da se nigdje ne izgubite prilikom premještanja slušalice. 
Istraži više