Šifra proizvoda: QVXRRGG
S Leckers suhim aktivnim kvasacem i najmanji će kolači postati veliki hit.
Pročitaj višeOd 1935. godine, obitelj Lecker iz Njemačke kontinuirano razvija proizvode koji su prijatelji svakoj modernoj domaćici. Organski proizvodi, proizvodi bez glutena te specifičan prašak za pecivo bez fosfata je ono po čemu se obitelj Lecker istaknula od davnih dana.
Bio suhi pekarski kvasac je iz kontroliranog organskog uzgoja. Upotrebljava se za izradu raznih pekarskih proizvoda. Osim kruha i peciva, od dizanoga se tijesta izrađuju i orehnjače, makovnjače, kuglof, pinca, uštipci, krafne, fritule.
Sastojci:
100% kvasac*
*iz kontroliranog organskog uzgoja
Sadrži 29 g vlakna na 100 g proizvoda.
Napomena:
Bez konzervansa.
Pogodno za vegane i vegetarijance.
Proizvod nije aromatiziran.
Odabrani sojevi kvasca uzgajaju se na hranjivoj otopini napravljenoj od organskih žitarica, čiste izvorske vode i enzima.
Svi korišteni mikroorganizmi su bez GMO-a.
Ne koriste se nikakvi kemijski dodaci.
Uz organski kvasac, duže vrijeme fermentacije dovodi do optimalnih rezultata pečenja.
Upute za upotrebu:
Vrećica Lecker's suhog kvasca (9 g) odgovara 1/2 kockice svježeg kvasca. Za 500 g brašna dovoljno je 9 g.
Kvasac dobro promiješajte s brašnom (nemojte otopiti direktno u tekućini!) i pomiješajte s ostalim sastojcima ovisno o receptu. Nakon pripreme, a prije pečenja, ostavite tijesto da se diže na toplom mjestu dok ne naraste.
Za predtijesto napravljeno od 500 g brašna, jednostavno pomiješajte 100 g brašna s 9 g Lecker's organskog kvasca, zatim dodajte 100 ml tople vode. Nakon 1-2 sata dizanja, umijesite preostalo brašno s predtijestom.
Uvjeti čuvanja: Na hladnom i suhom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do/ LOT broj: Istaknuto na pakiranju.
Proizvođač: LECKER'S Bio Manufaktur GmbH, Hinter dem Turm 31, D-55286 Wörrstadt, Njemačka
Stavlja na tržište: Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10000 Zagreb, Hrvatska
Gluten | bez glutena |