Bijelo brašno se dobiva finim mljevenjem jezgre pšeničnih zrna bez ovojnice, kako bi na kraju dobili besprijekorno bijelu boju uz izuzetno sitnu teksturu čestica.
Pročitaj višePodravka brašno, glatko TIP 550, vreća 5kg
Ima izuzetna svojstva pri pečenju pa je više nego idealno za sve vrste kruhova i kiflica, domaćih tjestenina i rezanaca, a posebno se ističe kao dobar izbor u pripremi vučenog tijesta. Uz vrhunsko brašno, sve ide glatko!
Ukratko...
Izvrsno svojstvo pečenja, za bijeli kruh i domaću tjesteninu
Priprema
uz dodatak kvasca, soli i vode zamijesi se mekano tijesto i upotrijebi prema potrebi.
Čuvati: na suhom i zračnom mjestu.
Trajanje: 12 mjeseci.
Energetska vrijednost | 350 kcal / 1464 kJ |
---|---|
Masti | = 1.7 g |
- zasićene masne kiseline | = 0.3 g |
Ugljikohidrati | = 73 g |
- šećeri | = 2.2 g |
Bjelančevine | = 12 g |
Sol | = 0.12 g |