Thumbnail 1
Xiaomi Luggage Classic 20", crni slika 1
Xiaomi logo

Xiaomi Luggage Classic 20", crni

(2)

Šifra proizvoda: Z64N9AZ

Trenutno nedostupno

Čvrst i lagan kofer za sve vrste putovanja. Oduševi se jednostavnim dizajnom i bojama, a okretni kotači omogućit će ti jednostavno manevriranje.

Pročitaj više

O koferu: 

Putuj, ostani zauvijek mlad

Biti mlad znači istraživati, tražiti avanture, čeznuti za nepoznatim. Daleka mjesta puna su neodoljivih iskušenja. Slijedite svoje mladenačko srce i istražite novosti i ljepote s kojima se susrećete na svom putovanju, a svoja nezaboravna iskustva spremite u svoju prtljagu. Xiaomi Metalna ručna prtljaga 20” omogućuje jednostavan odlazak i zadovoljavajući povratak za svako putovanje, omogućujući putnicima da budu mladi i bolje iskuse čuda svijeta.

Putuj, ostani zauvijek mlad

Spakirajte svoje torbe i krenite u svoju sljedeću avanturu

Spakirajte svoje torbe i krenite u svoju sljedeću avanturu

Uredno spakirajte svoje stvari i recite zbogom neredu. Podesive trake u obliku slova Y u prtljazi omogućuju tijesno pakiranje odjeće, tako da se niti jedna košulja neće pomicati. Stavite male dragocjenosti u odvojivu pregradu kako biste s lakoćom pronašli, organizirali i iznijeli svoje blago. Podstava od 100% poliestera omogućuje tijesno pakiranje odjeće, otporna je na gužvanje i izdržljiva. Sa svojom metalnom ručnom prtljagom uz sebe, imat ćete hrabrosti istražiti prekrasan svijet i otputovati u nepoznato!

Trenutno nedostupno

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 2 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Još nema komentara.

Istraži više