Popust-50%
Tablete Za Perilicu Posuđa ALL IN 1 (100 kom) slika 1
Astonish

Tablete Za Perilicu Posuđa ALL IN 1 (100 kom)

  • Šifra: JJ2496J
238,00 kn

119,00 kn

107,10 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Popust traje još::

Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

Posebno osmišljene za korištenje u svim automatskim perilicama za posuđe da čiste i zaštite porculansko posuđe, pribor za jelo i kuhinjsko posuđe.

Izvanredno čisti, pomaže pri ispiranju, štiti staklo i daje kristalan sjaj.

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

ASTONISH All in 1 TABLETE ZA PERILICU POSUĐA je sredstvo sa snažnim aktivnim djelovanjem namijenjeno uklanjanju najtvrdokornijih naslaga i mrlja, kao što su mrlje od čaja, kave, osušeni ostaci hrane i umaka, ostavljajući vaše posuđe blistavo čisto i sjajno. Tableta sadrži sol i sredstvo za sjaj, pa je prikladna i za jako tvrdu vodu, pa posuđe ostaje blistavo. Ne sadrži fosfate, pa je neškodljivo za okoliš.

Koristite jednu tabletu za jedno pranje. Izvadite tabletu iz omota i stavite je u odjeljak za deterđent u perilici posuđa. Zatvorite odjeljak i odaberite prikladan program. Očistite ostatke hrane s posuđa i tanjura i uložite ih u perilicu. Koristite program na 55°C za normalno pranje, a 65°C za jako zaprljano posuđe. U područjima s jako tvrdom vodom, mogu se pojaviti ostaci i naslage kamenca na staklenom suđu, pa je potrebno dodavanje soli za omekšavanje vode i sredstva za sjaj. Povremeno očistite filter perilice od ostataka. Provjerite prikladnost predmeta za pranje u perilici.

SADRŽAJ: 100 tablete = 2000 kg

Proizvodi: Astonish, Engleska