Thumbnail 1
BAUCK HOF Mješavina za kruh wunder & chia bez glutena 600g slika 1
BAUCKHOF logo

BAUCK HOF Mješavina za kruh wunder & chia bez glutena 600g

(2)

Šifra proizvoda: M5626RG

Trenutno nedostupno

BAUCK HOF Mješavina za kruh wunder & chia bez glutena 600g

Pročitaj više

Slični proizvodi

Popis sastojaka: integralne zobene pahuljice* bez glutena, sjemenke bundeve*, sjemenke suncokreta*, sjemenke SEZAMA*, lanene sjemenke*, chia sjemenke* (Salvia hispanica), integralne pahuljice od prosa*, morska sol. *eko uzgoj. BEZ GLUTENA. Zemlja podrijetla: Njemačka Stavlja na tržište RH: Garden d.o.o., Krajiška 30, 1000 Zagreb. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na proizvodu. DE-ÖKO-007 Neto: 600g Prprema (za 980g kruha): stavite sadržaj vrećice u zdjelicu te dodajte 500ml hladne vode. Dobro promiješajte tijesto i pustite da odstoji u hladnjaku 3 sata ili preko noći. Tijesto stavite u dobro namašćeni kalup (25x10cm). Stavite kruh u hladnu pećnicu (bez zagrijavanja) te pecite cca 80 minuta. Kruh odmah izvadite iz kalupa i prije rezanja pustite da se ohladi. Nutritivna vrijednost na 100g: energija KJ/kcal: 1189/286, masti: 17g, od kojih zasićene: 2,4g, ugljikohidrati: 17g, od čega šećeri: 0,5g, vlakna: 8,1g, bjelančevine: 12g, sol: 0,91g.
Specifikacija
VeganDa
OznakaBio
Bez glutenaDa
Bez laktozeDa
Deklaracija EKOLOŠKI PROIZVOD Naziv proizvoda: D613462 MJEŠAVINA ZA KRUH WUNDER & CHIA BEZ GLUTENA BAUCK HOF Popis sastojaka: integralne zobene pahuljice* bez glutena, sjemenke bundeve*, sjemenke suncokreta*, sjemenke SEZAMA*, lanene sjemenke*, chia sjemenke* (Salvia hispanica), integralne pahuljice od prosa*, morska sol. *eko uzgoj. BEZ GLUTENA. Zemlja podrijetla: Njemačka Stavlja na tržište RH: Garden d.o.o., Krajiška 30, 1000 Zagreb. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na proizvodu. DE-ÖKO-007 Neto: 600g Prprema (za 980g kruha): stavite sadržaj vrećice u zdjelicu te dodajte 500ml hladne vode. Dobro promiješajte tijesto i pustite da odstoji u hladnjaku 3 sata ili preko noći. Tijesto stavite u dobro namašćeni kalup (25x10cm). Stavite kruh u hladnu pećnicu (bez zagrijavanja) te pecite cca 80 minuta. Kruh odmah izvadite iz kalupa i prije rezanja pustite da se ohladi. Nutritivna vrijednost na 100g: energija KJ/kcal: 1189/286, masti: 17g, od kojih zasićene: 2,4g, ugljikohidrati: 17g, od čega šećeri: 0,5g, vlakna: 8,1g, bjelančevine: 12g, sol: 0,91g.

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 2 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Matea15.10.2023.

Veronika2315.10.2023.