Popust-33%

Navlaka za trampolin PE 450 - 457 cm 90 g/m²

  • Šifra: VDE5XKE
419,90 kn

281,48 kn

Dobavljivo po narudžbi! Dostava kroz 10-18 radna dana

Uz našu visokokvalitetnu navlaku za trampolin, nećete morati rastavljati svoj trampolin kad nije u uporabi. Idealan je izbor kako biste zaštitili svoj trampolin od sunca, kiše i snijega i održali ga u dobrom stanju. Navlaka je napravljena od...

Pročitaj više
Šalje: home-shop
Sigurna kupovina
Opis

Uz našu visokokvalitetnu navlaku za trampolin, nećete morati rastavljati svoj trampolin kad nije u uporabi. Idealan je izbor kako biste zaštitili svoj trampolin od sunca, kiše i snijega i održali ga u dobrom stanju.

Navlaka je napravljena od visokokvalitetnog polietilena koji je otporan na kidanje i vodu. Zahvaljujući malim otvorima za odvod u sredini, navlaka za trampolin omogućuje da kišnica prođe umjesto da se nakupi na vrhu. Ti otvori za odvod također omogućuju ventilaciju. Kvalitetni šavovi na rubovima čine ovu navlaku vrlo snažnom i izdržljivom.

Navlaka se može lako postaviti na vaš trampolin zahvaljujući konopu za pričvršćivanje s praktičnom bravom. Napomena: Trampolin nije uključen.

Boja: Tamnoplava Težina: 90 g/m² Promjer: 480 cm Prikladno za okrugle trampoline promjera 450 - 457 cm S malim otvorima za odvod kako bi se spriječilo nakupljanje vode Uključena plastična brava za konop Napomena: Trampolin nije uključen Tkanina: Polietilen: 100% Broj paketa: 1