Stigla je sezona prehlada

Budite spremni uz Frida proizvode

Približavanjem hladnijih dana neminovno se približava sezona prehlada i bolesti, posebice za najmlađe. Pomozite mališanima da se brže oporave uz Frida Baby proizvode koji će vam postati vjerni saveznici kada virusi pokucaju na vrata.

Budite spremni uz Frida proizvode

1. Kod pojave prehlade i začepljenog nosa, ponajprije upotrijebite prirodnu fiziološku otopinu Frida Baby. Prirodna je i nježna - idealna za svakodnevnu upotrebu. Nježna formula vlaži nosne kanale, omogućivši jednostavno i besprijekorno izlučivanje sluzi. Mali vrh aplikatora posebno je osmišljen za male nosnice i može se koristiti onoliko često koliko je potrebno, bez štetnih nuspojava.

2. Kada su nosni kanali navlaženi, upotrijebite dječji nosni aspirator s putnom torbicom Frida Baby koji, pomoću vlastitog usisavanja, omogućuje nježno uklanjanje iscjetka iz djetetovog nosa. Aspirator jednostavno se rastavlja i čisti (čak i u perilici posuđa), što osigurava visoke higijenske standarde. Filtar se nikada ne pomiče u usisnu jedinicu tijekom usisavanja, kao kod većine sličnih proizvoda, čime se sprječava prijenos sluzi ili bakterijskih mikroba na aspirator.

3. Našoj sluznici potrebna je određena razina vlažnosti kako bi se spriječila upala. Stoga se suhi zrak u unutarnjim prostorima mora obogatiti parom kako bi se vlažnost povećala na zdravu vrijednost. U slučaju prehlada i gripe, optimalne razine vlažnosti mogu poboljšati simptome kao što su začepljen nos i kašalj, kako biste mogli bolje spavati. Frida Baby ovlaživač zraka s difuzorom i noćnom svjetiljkom 3u1 osigurava optimalnu vlažnost zraka i ugodno okruženje. Dodatna funkcija difuzora omogućuje korištenje eteričnog ulja koje pomaže u ublažavanju simptoma prehlade. Noćna svjetiljka pomoći će umiriti dijete i osigurati mirne noći, čak i kada je bolesno.

4. U slučaju težeg stanja i dugotrajne visoke temperature, djeci se obično propisuju lijekovi. Budući da doziranje lijekova može biti naporno, posebno noću, dozator lijekova u obliku dude Frida baby omogućava precizno i jednostavno doziranje lijekova, bez pljuvanja. Djeca će brzo zaboraviti gorak ili vrlo sladak okus lijekova, jer dozator zaobilazi djetetove okusne pupoljke. Dozator ne sadrži BPA i može se prati u perilici posuđa, što osigurava jednostavno čišćenje i sigurnu upotrebu, a može se koristiti i kao obična duda.

Uz Frida Baby proizvode bit ćete potpuno spremni dočekati sve što hladniji mjeseci donose!