Sjajni saveznik čistog doma – Vileda Steam Plus parni čistač

Zaboravite na kemijske proizvode za čišćenje jer toplina pare ovog uređaja učinkovito dezinficira podove, dok jastučići od mikrovlakana uklanjaju svu prljavštinu. Ovaj snažni uređaj eliminira 99,9% bakterija s bilo koje površine, pružajući vam sigurno i besprijekorno čisto okruženje bez potrebe za kemikalijama.

Sjajni saveznik čistog doma – Vileda Steam Plus parni čistač

Zamislite da u nekoliko poteza riješite nered, bez potrebe za dodatnim kemikalijama ili deterdžentima! Vaši podovi će biti blistavo čisti, a vaša kuća svježija nego ikada. Štoviše, čišćenje parom je ekološki prihvatljivo, pa tako doprinosite očuvanju okoliša. Također, ovaj čistač ne ostavlja tragove, pa možete hodati bosonogi po podu odmah nakon čišćenja!

Počastite se užitkom čišćenja uz nove Viledine parne čistače - standardne i u XXL veličini!

Bez obzira imate li maleni stan ili prostranu kuću, Vileda ima rješenje za vas. Njihovi parni čistači dolaze u različitim veličinama kako bi se savršeno prilagodili vašim potrebama. Možete birati između standardnog modela za manje površine ili XXL verzije za veće prostorije i podove. Nema više nepotrebnog umora i trčanja s kantom i krpom, jer uz Vileda čistače, sve je brzo i efikasno. Čak i najtvrdokornija prljavština nema šanse!

Vileda Steam Plus 3.0 Parni čistač

Vileda Steam mop se brzo zagrijava i vrućom parom čisti tvoje podove brzo i jednostavno. Doslovno za nekoliko sekundi bit ćete spremni za akciju, jer vam ovaj uređaj omogućava brzo zagrijavanje i trenutačno čišćenje. Ovaj parni čistač uklanja sve vrste tragova mrlja, prljavštine i masti, čak i one koje ste mislili da se nikada neće ukloniti. A najbolje od svega je što se može koristiti na bilo kojoj vrsti poda, pa čak i na osjetljivim površinama poput parketa i laminata. Ne samo da će vaši podovi biti blistavi, već će cijeli dom izgledati kao nov!

Zaboravite na one stare, agresivne kemikalije koje uništavaju vašu kožu i ostavljaju neugodne mirise. Uz ovaj parni čistač, sve što vam treba je voda, a rezultati će vas oduševiti! Osim što čisti, para dezinficira i ostavlja podove higijenski čistima. Ako imate kućne ljubimce ili malu djecu, ovo je savršen način da osigurate sigurno i zdravo okruženje.

Vileda Steam Plus 3.0 XXL parni čistač

Vileda Steam XXL je veliki brat Steam Mopa. Ako imate velike prostorije, ovaj uređaj bit će vaš najbolji prijatelj u čišćenju. Zahvaljujući širokoj površini čišćenja, pokrivate veće prostore u kraćem vremenu, a to znači manje napora za vas. Za zagrijavanje mu je potrebno samo 15 sekundi, pa nećete gubiti vrijeme čekajući da se uređaj spremi za rad. Čak i kada je riječ o najprljavijim podovima, ovaj čistač sve rješava bez muke.

Nove, poboljšane karakteristike:

Novi ergonomski dizajn osigurava da vam ruka ne bude umorna nakon čišćenja, čak ni ako radite na većim površinama. Uz nove karakteristike, čišćenje postaje brže i efikasnije nego ikad prije. Novi moderan i privlačan dizajn znači da nećete morati sakrivati ovaj uređaj po kući – on će biti pravo remek-djelo u vašem domu! Također, uzorak na donjoj strani osigurava bolje prianjanje, pa čistač glatko klizi po svim vrstama podova. LED lampica koja pokazuje kad je uređaj spreman za upotrebu olakšat će vam i sam proces čekanja kako biste svaku sekundu svog vremena iskoristili na pravi način.