Najjači dosad

Dyson V15 Detect Absolute - 60 minuta snažnog usisavanja

Dyson V15 prvi je usisavač s tehnologijom za otkrivanje skrivene prašine u tvom domu.

Neka tvoj dom bude čišći i zdraviji uz najsnažniji inteligentni bežični usisavač - Dyson V15 Detect Absolute.

Dyson V15 omogućuje ti duže čišćenje na svim vrstama podova s do 60 minuta rada usisnom snagom koja ne slabi. Pod preciznim kutom čini nevidljivu prašinu vidljivom na tvrdim podovima tako da ništa ne promakne. LCD zaslon prikazuje što je usisano, prikazujući dokaz dubinskog čišćenja u stvarnom vremenu.

Dyson V15 prvi je usisavač s tehnologijom za otkrivanje skrivene prašine u tvom domuNajnovije Dyson usisavače razvijao je tim od 370 inženjera i stvorio potpuno novu generaciju bežičnih usisavača.

Ovo su TOP funkcije Dysona V15 Absolute Detect

 1. Svjetleća četka otkriva mikroskopski sitne čestice

Precizno pozicinirani sistem detektira prašinu nevidljivu golim okom na tvrdim površinama/podovima kako vam ništa ne bi promaklo.

Inženjeri tvrtke Dyson integrirali su zelenu svjetleću diodu, odabranu zbog svoje sposobnosti da pruži najbolji kontrast, u četku Slim Fluffy postavljajući je točno pod kutom od 1,5 stupnjeva, 7.3mm od tla. Skrivena prašina tako se može vidjeti i ukloniti, a vaš dom postaje čišći i zdraviji.


2. Znanstveni dokaz dubinskog čišćenja

LCD zaslon prikazuje što je usisano, veličinu i broj čestica, prikazujući znanstveni dokaz dubinskog čišćenja u stvarnom vremenu brojanjem i mjerenjem mikroskopskih čestica prašine piezo senzorom, koji automatski povećava snagu usisavanja za različite vrste podova i količine prašine.


3. Novi hair screw nastavak protiv zapetljavanja brzo čisti kosu i dlake

Kod usisavača je često problem uklanjanje dlaka s četke. Zato su Dysonovi inženjeri razvili čunjastu četku protiv zapetljanja koja vrtnjom skuplja dlake, nakon čega se izbacuju u kantu za otpatke (što sprječava omatanje kose oko četke). Dizajnirani i za ljudsku kosu i za dlake kućnih ljubimaca. 


4. Root Cyclone™ tehnologija

11 ciklona stvara centrifugalne sile do 100.000g za hvatanje prašine i prljavštine iz strujanja zraka, tako da nema gubitka usisavanja.


5. Dyson Hyperdymium™ motor

Snažan, lagan digitalni motor vrti se do 125,000 okr/min kako bi sakupio mikroskopski sitnu prašinu i velike ostatke prljavštine.


6. Niti ugljičnih vlakana

Crna antistatička ugljična vlakna izvlače prašinu iz tvrdih podova.


7. Do 60 minuta snažnog usisavanja

Svaka dodatna baterija omogućava do 60 minuta usisavanja usisnom snagom koja ne slabi, za čišćenje cijelog doma.

8. Pretvara se u ručni usisavač

Svi Dysonovi bežični usisavači brzo se konvertiraju u ručne usisavače za brzo čišćenje, uklanjanje mrlja i teško dostupnih mjesta.


9. Pražnjenje spremnika bez dodirivanja

Mehanizam za higijensko izbacivanje izbacuje prašinu i prljavštinu duboko u vašu kantu za otpatke, u jednom potezu.


10. Prikladna stanica za odlaganje i punjenje

Za odlaganje i punjenje uređaja te držanje nastavaka. Punjenje i odlaganje uređaja na stanici znači da je usisavač uvijek spreman za upotrebu.


Što sve dobivaš u pakiranju uz Dyson V15 Detect Absolute?

1. Fluffy Optic četka

2. Digital Motorbar četka

3. Nastavak za sakupljanje kose

4. Kombinirani nastavak

5. Nastavak za kuteve

6. Reach-under nastavak

7. Držač nastavaka na cijevi

8. Punjač

9. Zidna stanica