Novi modeli dječjih auta na akumulator parkirani su u Bazzar garaži

Tata, kupi mi auto

Auti na akumulator Mercedes, Audi ili BMW oduševljavaju dječake i djevojčice, ali i njihove očeve!

Tata, kupi mi auto

Auti su vječna inspiracija dizajnera igračaka i poklon kojeg najčešće biraju i djeca i odrasli. Većina dječaka obožava autiće jer im omogućuju aktivnu i maštovitu igru, te jednako uživaju u vožnji guralica i organizaciji utrka na modernim pistama za igru. S druge strane, većina odraslih se odlučuje za autiće kao idealan poklon s kojim ne mogu pogriješiti: i imaju pravo, jer upravo autići već generacijama visoko kotiraju na popisu dječačkih želja za rođendane ili blagdane. 


Globalni hit dječjih automobila na akumulator oduševio je dječake i odrasle diljem svijeta jer je u igru autićima uveo posve novu dimenziju: auto više nije samo igračka koju djeca guraju, već pravo vozilo kojim stariji dječaci mogu upravljati sami, a mlađi uz pomoć odraslih putem daljinskog upravljača. Ukratko - igra autićima postaje sve stvarnija i sličnija pravoj vožnji koju dječaci zamišljaju dok voze autiće po pisti, podu, zraku ili namještaju. Osjećaj da sami upravljaju automobilom oduševljava dječake jer na najzabavniji način ostvaruje sve njihove maštarije o pravoj vožnji u svijetu odraslih. 


Vožnja auta na akumulator je također korisna za razvoj motoričkih sposobnosti, orijentaciju u prostoru i koordinaciju pokreta, a dječaci se istovremeno, samostalno upravljajući svojom najdražom igračkom i sami kreirajući omiljenu igru, uče odgovornom i opreznom ponašanju pri vožnji. Jer kao što bi rekao Supermanov ujak: velika moć donosi i veliku odgovornost.


BMW i Mercedes kao vodeći brendovi svjetske automobilske industrije među prvima su uveli licencirane dječje autiće izrađene prema svojim modelima automobila za odrasle. Predstavljamo vam aute na akumulator koji vas čekaju u Bazzar Shop voznom parku, a vi i vaš mališan odlučite želite li u svoju garažu parkirati Mercedes, Audi, BMW ili pak auto nekog drugog proizvođača.