Kućanski aparati

Olakšajte si svakodnevicu uz Hisense perilice i hladnjake

Želite li igrati na sigurno izaberite brandove na koje se možete osloniti, kao što je Hisense.

Olakšajte si svakodnevicu uz Hisense perilice i hladnjake

Kod opremanja doma sve nam je više stalo da i kućanski uređaji prate dnevni ritam. Želite li igrati na sigurno izaberite brandove na koje se možete osloniti, kao što je Hisense.

Perilice rublja 

Hisense perilice rublja oduševit će vas programom za njegu dječje robice koji omogućuje sterilizaciju rublja pri visokim temperaturama (95 stupnjeva) uz višestruka ispiranja te tako osigurava odgovarajuću njegu za vaše najmlađe i osobe s osjetljivijom kožom.

Hladnjaci

Hisens hladnjaci sa zamrzivačem koriste Total No Frost tehnologiju i Multi Air Flow sustav kako bi namirnice ostale svježe i hranjive što duže. Total No Frost pruža prikladnu mikroklimu koju hranu održava dulje svježom i hranjivom jer u hladnjaku nema leda, što znači da ne trebate gubiti dragocjeno vrijeme za odmrzavanje. LED rasvjeta, visoko učinkovito osvjetljenje, omogućuje jasniji i detaljniji pregled sadržaja hladnjaka.

Za ljubitelje vina tu je i Hisense hladnjak za vino s kapacitetom od 110 litara (30 boca), na vratima je indikator temperature, a u hladnjaku na stropu je LED osvjetljenje.