BRIGHT REVEAL

RJEŠENJE U BORBI PROTIV TAMNIH MRLJA NA KOŽI

RJEŠENJE U BORBI PROTIV TAMNIH MRLJA NA KOŽI

Kad nam koža sjaji, osjećamo se i mi sjajnije. Nije ni čudo da je briga o tenu kože, uključujući tamne mrlje, druga najveća skincare briga žena.¹ Nova linija Bright Reveal rješenje je u borbi protiv ovog problema kože. Bright Reveal rutina vidljivo posvjetljuje sve vrste tamnih mrlja pružajući svjetliji, ujednačeniji ten. Tamne mrlje? Kraj igre!


Hiperpigmentacija: Znastvene činjenice

Tamne mrlje i neujednačena boja tena mogu pogoditi žene bilo koje dobi u obliku: staračkih pjega, pjega od sunca i tragova od akni.

Kao stručnjak za revolucionarnu njegu kože, L’Oréal Paris razumije znanstvene činjenice o svim vrstama tamnih mrlja.

1. Proizvodnja melanina: Melanin je prirodni pigment koji se nalazi u našoj koži i odgovoran je za njezin ton i boju. Prekomjerna proizvodnja melanina pridonosi hiperpigmentaciji i tamnim mrljama.

2. Upala: Upalna stanja mogu prekomjerno stimulirati proizvodnju melanina i dovesti do dugotrajnih tamnih mrlja kao što su tragovi od akni.

3. Starenje: Kako starimo, sposobnost kože da regulira proizvodnju melanina postaje manje učinkovita, što povećava vjerojatnost razvoja neželjenih tamnih mrlja.

Kada razvijemo hiperpigmentaciju poput tamnih mrlja, to može ugroziti sposobnost tena da izgleda ujednačeno, blistavo i mladoliko.

Promjeni igru uz pomoć nova Bright Reveal rutine

Pripremite se da se osjećate sjajnije nego ikad prije. Inovacija brenda L’Oréal Paris, Bright Reveal stručno je formulirana s niacinamidom. Taj moćni sastojak klinički dokazano smanjuje sve vrste tamnih mrlja na svim tipovima kože, uključujući staračke pjege, pjege od sunca i tragove od akni.

Kraj igre je za tamne mrlje, zahvaljujući 4 inovativna Bright Reveal proizvoda:

• Pjenušavi gel za čišćenje lica protiv tamnih mrlja sa sastojcima seruma

• Bright Reveal Niacinamide Serum protiv tamnih mrlja

• Bright Reveal UV Fluid SPF50+ protiv tamnih mrlja

• Bright Reveal piling protiv tamnih mrlja