Zašto je 360 Kids Watch E3 najbolji pametni sat za vašu djecu?

Otkrijte prednosti 360 Kids Watch E3 pametnog sata, koji kombinira sigurnost i zabavu. Djeca će biti oduševljena, a roditelji bezbrižni.

Zašto je 360 Kids Watch E3 najbolji pametni sat za vašu djecu?

Tražite pouzdan i funkcionalan pametni sat za svoje dijete? Stigli ste na pravo mjesto! 

U svijetu gdje tehnologija postaje sveprisutna, 360 Kids Watch E3 donosi savršen spoj sigurnosti i zabave za vašu djecu. Ovaj pametni sat nudi bezbroj mogućnosti koje će oduševiti vaše mališane, a vama pružiti prijeko potrebni mir. Djeca vole avanture, a roditelji vole sigurnost – ovaj dječji sat spaja najbolje iz oba svijeta, omogućujući djeci slobodu istraživanja, a vama bezbrižnost!

Fantastičan dizajn i funkcionalnost

360 Kids Watch E3 dolazi u atraktivnim bojama, s izdržljivim i udobnim silikonskim remenom. Težak samo 36 grama, ovaj sat je toliko lagan da ga djeca jedva osjećaju. Sat je opremljen 4G+ tehnologijom koja omogućava video pozive, pružajući vam mogućnost stalnog vizualnog kontakta s djetetom.

Avantura na dohvat ruke

Najveća prednost pametnog sata 360 Kids Watch E3 je sigurnost. Zahvaljujući GPS, A-GPS i GLONASS tehnologijama, ovaj sat omogućuje precizno praćenje lokacije vašeg djeteta.

Puno kompliciranih riječi, ali ovo znači da možete uvijek znati gdje se vaše dijete nalazi, bilo da je u školi, na treningu ili kod prijatelja.

Funkcija povijesti kretanja pruža vam uvid u sve avanture vašeg mališana, omogućujući vam da pratite njegove dnevne rute. SOS gumb je posebno dizajniran za hitne situacije – jednim klikom dijete može poslati signal za pomoć roditeljima, što je idealno za one trenutke kada se osjećaju nesigurno ili izgubljeno. Također, putem aplikacije možete vidjeti trenutnu lokaciju djeteta i primati fotografije putem ugrađene kamere.

Tu su i igre za kratku zabavu, pedometar za praćenje aktivnosti te alarm za buđenje i podsjetnike. Sve ove funkcije dolaze u paketu s fantastičnim dizajnom koji kombinira moderni izgled s praktičnošću.


Baterija koja traje

Jedna od značajnih prednosti ovog sata je njegova dugotrajna baterija kapaciteta 850 mAh. Ovaj pametni sat može trajati do pet dana bez potrebe za punjenjem, što je idealno za djecu koja su stalno u pokretu. Više nema brige o tome hoće li se sat isprazniti usred dana – 360 Kids Watch E3 je uvijek spreman za nove avanture.

Zaštićeni pozivi

Popis dopuštenih pozivatelja osigurava da dijete može komunicirati samo s provjerenim kontaktima, smanjujući rizik od neželjenih poziva. Ako vaša djeca imaju prijatelje s pametnim satovima, mogu se međusobno povezivati. Svaki novi kontakt mora biti odobren od strane roditelja putem aplikacije, tako da možete biti sigurni da vaša djeca komuniciraju samo s poznatim osobama. Ovo ne samo da štiti djecu, već ih i uči važnosti sigurnosti na mreži.

Još jedna sjajna stvar kod pametnih satova je mod razredne nastave. Kada je ovaj mod uključen, sat blokira sve pozive i poruke tijekom školskih sati, omogućujući vašem djetetu da se fokusira na učenje. Nema više ometanja i skretanja pažnje – samo mir i koncentracija. Ova značajka pomaže djeci da se usmjere na obrazovanje dok su u školi, ali i dalje ostaju povezani i sigurni izvan učionice.

360 Kids Watch E3 Blue je izvrstan izbor za roditelje koji traže pametni sat za svoju djecu. Kombinacija sigurnosnih značajki, edukativnih i zabavnih funkcija, te atraktivan dizajn čine ovaj sat idealnim suputnikom za svako dijete. 

Ako želite ostati povezani sa svojom djecom i pružiti im sigurno, ali zabavno iskustvo, 360 Kids Watch E3 Blue je prava investicija!