Thumbnail 1
Sprej za čišćenje pećnice slika 1
Astonish logo

Sprej za čišćenje pećnice

(4)

Šifra proizvoda: NDJQ5G

Cijena

7,83 €

Cijena sadrži PDV

    Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

    DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

    S novom formulom idealno je sredstvo za čišćenje pećnica, štednjaka, ploča za kuhanje i roštilja. Uklanja zagorjelu masnoću, hranu i ostatke s lakoćom. 750 ml.

    Pročitaj više

    ASTONISH SPRAY ZA ČIŠĆENJE PEĆNICE sa novom formulom je idealno sredstvo za čišćenje pećnica, štednjaka, ploča za kuhanje i roštilja. Površine ostaju čiste i blistave. Uklanja zagorjelu hranu, masnoću i ostatke sa lakoćom.

    Upute za upotrebu: Pazite da je površina hladna. Protresite bocu prije upotrebe. Poprskajte direktno na zamazanu površinu, pazeći da ne poprskate druge materijale. Poprskajte sa udaljenosti 10-15 cm i ostavite da djeluje 5-10 min.

    VAŽNO: Obrišite površinu čistom vlažnom krpom. Za jaču nečistoću ponovite postupak. Ne koristite na samočistećim pećnicama. Ne prskati po ventilatoru, ventilacijskim otvorima, lakiranim i obojanim površinama. Ne prskati na gumene brtve, šarke vrata, grijaćim elementima i svijetlima. Uvijek isključite el.struju i plin. Ne koristiti na kromiranim, aluminijskim, plastičnim i poliranim površinama. Prikladno za emajl. U slučaju oštećenog ili starog emajla, proizvod treba prvo isprobati na maloj površini.

    ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE. Nadražujuće za oči. Izbjegavati kontakt s očima. U slučaju kontakta sa očima, isprati sa vodom. U slučaju gutanja, potražite medicinsku pomoć i pokažite etiketu ili kutiju. U slučaju kontakta sa kožom, isperite vodom. Operite ruke nakon upotrebe. Ne udisati isparavanja.

    Proizvodi: Astonish, Engleska

    Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

    DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

    Ocjene kupaca

    5,00 / 5
    ukupno 4 ocjene
    5
    100%
    4
    0%
    3
    0%
    2
    0%
    1
    0%

    Karla25.04.2024.

    Karla25.04.2024.

    Karla25.04.2024.

    Valentina08.05.2021.

    Slični proizvodi