Thumbnail 1
BAUCKHOF Pripravak za kruh gold sa kurkumom bez glutena BIO  600g slika 1
BAUCKHOF logo

BAUCKHOF Pripravak za kruh gold sa kurkumom bez glutena BIO 600g

Šifra proizvoda: 5Q2264A

Trenutno nedostupno

BAUCKHOF Pripravak za kruh gold sa kurkumom bez glutena BIO 600g

Pročitaj više

Slični proizvodi

Popis sastojaka: zobene pahuljice bez glutena*, lanene sjemenke zlatne* 8%,  sjemenke suncokreta*, SEZAM*, zlatni proso* 6,5%, sjemenke bučine*, sjeckane  bučine sjemenke*, mljevena ljuskice pahuljica*, morska sol, kurkuma*.  *eko uzgoj. BEZ GLUTENA. Zemlja podrijetla: Njemačka Neto: 600g  Stavlja na tržište RH: Garden d.o.o., Krajiška 30, 1000 Zagreb. Čuvati na suhom i hladnom mjestu.  Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na proizvodu. DE-ÖKO-007  Priprema za cca 950g kruha: pomiješajte sadržaj paketa sa 500ml hladne vode. Dobro umijesite  tijesto i stavite ga u hladnjak na 3 sata ili ga ostavite da odstoji preko noći. Tijesto stavite u  dobro namašćen kalup (25x10cm). Stavite kruh u hladnu pećnicu (bez prethodnog zagrijavanja) na  200°C te pecite cca 80 minuta. Odmah izvadite iz kalupa i ostavite da se ohladi prije rezanja.

Hranjiva vrijednost na 100g:

 Energija 279kcal/1165kJ
 Masti 15g
 Od kojih zasićene 2,1g
 Ugljikohidrati 22g
 Od toga šećeri 0,6g
 Vlakna 8,4g
 Bjelančevine 12g
 Soli 0,88g
Trenutno nedostupno
Specifikacija
Vegan
OznakaBio
Bez glutenaDa
Bez laktozeDa
Deklaracija EKOLOŠKI PROIZVOD Naziv proizvoda: D613596 PRIPRAVAK ZA KRUH GOLD SA KURKUMOM BAUCK HOF Popis sastojaka: zobene pahuljice bez glutena*, lanene sjemenke zlatne* 8%, sjemenke suncokreta*, SEZAM*, zlatni proso* 6,5%, sjemenke bučince*, sjeckane bučine sjemenke*, mljevena ljuskice pahuljica*, morska sol, kurkuma*. *eko uzgoj. BEZ GLUTENA. Zemlja podrijetla: Njemačka Neto: 600g Stavlja na tržište RH: Garden d.o.o., Krajiška 30, 1000 Zagreb. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na proizvodu. DE-ÖKO-007 Priprema za cca 950g kruha: pomiješajte sadržaj paketa sa 500ml hladne vode. Dobro umijesite tijesto i stavite ga u hladnjak na 3 sata ili ga ostavite da odstoji preko noći. Tijesto stavite u dobro namašćen kalup (25x10cm). Stavite kruh u hladnu pećnicu (bez prethodnog zagrijavanja) na 200°C te pecite cca 80 minuta. Odmah izvadite iz kalupa i ostavite da se ohladi prije rezanja. Nutritivna vrijednost na 100g: energija KJ/kcal: 1165/279, masti: 15g, od kojih zasićene: 2,1g, ugljikohidrati: 22g, od čega šećeri: 0,6g, vlakna: 8,4g, bjelančevine: 12g, sol: 0,88g.