Thumbnail 1
Franck cappucino plant based čokolada 120 g KRATAK ROK slika 1
Franck logo

Franck cappucino plant based čokolada 120 g KRATAK ROK

Šifra proizvoda: 5ZDAXXK

Trenutno nedostupno

ISTEK ROKA: 20.04.2024.

Franck cappucino plant based čokolada

Novi plant based cappuccino vrhunskog okusa na bazi zobi, prirodno bez laktoze, s dodatkom visokokvalitetnog kakaa u prahu, kao stvoren za one koji znaju uživati.

Pročitaj više

Slični proizvodi

Franck cappucino plant based čokolada 120 g

Sastojci: šećer, glukozni sirup, instant kava (10%), zobeno brašno (8,4%),

rafinirano kokosovo ulje, kakao prah smanjene masti sa 10-12% kakaovog

maslaca (6,7%), hidrolizirani protein graška, čokoladni prah (šećer,

kakao prah sa 20% kakaovog maslaca) (1%), sol, aroma.

Okus: Ugodnog okusa na napitak od kave sa zobi i kakaom.

PRIPREMA: Način pripreme (normativ): Sadržaj vrećice istresti u šalicu, preliti sa 150 ml tople (ne kipuće)

vode i promiješati.

Upotreba: osnovna namjena proizvoda je priprema napitka koji se konzumira svježe pripremljen.

Zdravstvena ograničenja: sadrži kofein.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom mjestu.

PROSJEČNE NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI

NA 100 g:

Energetska vrijednost (kJ) kJ 1734,00

Energetska vrijednost (kcal) kcal 411,00

Masti g 8,50

od kojih zasićene masne kiseline g 7,00

Ugljikohidrati g 75,00

od kojih šećeri g 51,00

Bjelančevine g 5,70

Sol g 0,54

ALERGENI

NE SADRŽI:

Žitarice koje sadrže gluten, tj. pšenica, raž, ječam, zob, pir, kamut ili njihovi križanci, te

proizvodi od tih žitarica, osim: glukoznih sirupa na bazi pšenice,

uključujući dekstrozu maltodekstrina na bazi pšenice, glukoznih sirupa

na bazi ječma, žitarica koje se upotrebljavaju za proizvodnju

alkoholnih destilata, uključujući etilni alkohol poljoprivrednog podrijetla

Rakovi i proizvodi od rakova

Jaja i proizvodi od jaja

Riba i riblji proizvodi, osim: riblje želatine koja se koristi kao nosač za vitamine i karotenoide, riblje

želatine ili ribljeg mjehura koji se upotrebljavaju kao sredstvo za

bistrenje piva i vina

Kikiriki i proizvodi od kikirikija

Orašasto voće tj. bademi (Amygdalus communis L.), lješnjaci (Corylus avellana),

orasi (Juglans regia), indijski oraščići (Anacardium occidentale),

pekan orasi (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), brazilski orasi

(Bertholletia excelsa), pistacije (Pistacia vera), makadamije ili

kvinslandski orasi (Macadamia ternifolia) te njihovi proizvodi, osim

orašastog voća koje se upotrebljava za proizvodnju alkoholnih

destilata, uključujući etilni alkohol poljoprivrednog podrijetla

Celer i njegovi proizvodi

Gorušica i proizvodi od gorušice

Sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama

Sumporni dioksid i sulfiti pri koncentracijama većim od 10 mg/kg ili 10 mg/L računati kao ukupni

SO2, koji su u proizvodima pripremljenim za konzumaciju ili

rekonstituiranim u skladu s uputama proizvođača

Lupina i proizvodi od lupine

Mekušci i proizvodi od mekušaca

MOGUĆI TRAGOVI:

Zrna soje i proizvodi od soje, osim: potpuno rafiniranog sojinog ulja i masti; prirodnih miješanih

tokoferola (E306), prirodnog D-alfa tokoferola, prirodnog D-alfa

tokoferol acetata i prirodnog D-alfa tokoferol sukcinata od soje;

biljnih fitosterola i fitosterol estera od sojinog ulja; biljnog

stanol estera proizvedenog od biljnih sterola dobivenih od sojinog

ulja

Mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući laktozu), osim: sirutke koja se upotrebljava za

proizvodnju alkoholnih destilata, uključujući etilni alkohol

poljoprivrednog podrijetla; laktitola

Trenutno nedostupno