ISTEK ROKA: 20.04.2024.
Franck cappucino plant based čokolada
Novi plant based cappuccino vrhunskog okusa na bazi zobi, prirodno bez laktoze, s dodatkom visokokvalitetnog kakaa u prahu, kao stvoren za one koji znaju uživati.
Pročitaj višeFranck cappucino plant based čokolada 120 g
Sastojci: šećer, glukozni sirup, instant kava (10%), zobeno brašno (8,4%),
rafinirano kokosovo ulje, kakao prah smanjene masti sa 10-12% kakaovog
maslaca (6,7%), hidrolizirani protein graška, čokoladni prah (šećer,
kakao prah sa 20% kakaovog maslaca) (1%), sol, aroma.
Okus: Ugodnog okusa na napitak od kave sa zobi i kakaom.
PRIPREMA: Način pripreme (normativ): Sadržaj vrećice istresti u šalicu, preliti sa 150 ml tople (ne kipuće)
vode i promiješati.
Upotreba: osnovna namjena proizvoda je priprema napitka koji se konzumira svježe pripremljen.
Zdravstvena ograničenja: sadrži kofein.
Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom mjestu.
PROSJEČNE NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI
NA 100 g:
Energetska vrijednost (kJ) kJ 1734,00
Energetska vrijednost (kcal) kcal 411,00
Masti g 8,50
od kojih zasićene masne kiseline g 7,00
Ugljikohidrati g 75,00
od kojih šećeri g 51,00
Bjelančevine g 5,70
Sol g 0,54
ALERGENI
NE SADRŽI:
Žitarice koje sadrže gluten, tj. pšenica, raž, ječam, zob, pir, kamut ili njihovi križanci, te
proizvodi od tih žitarica, osim: glukoznih sirupa na bazi pšenice,
uključujući dekstrozu maltodekstrina na bazi pšenice, glukoznih sirupa
na bazi ječma, žitarica koje se upotrebljavaju za proizvodnju
alkoholnih destilata, uključujući etilni alkohol poljoprivrednog podrijetla
Rakovi i proizvodi od rakova
Jaja i proizvodi od jaja
Riba i riblji proizvodi, osim: riblje želatine koja se koristi kao nosač za vitamine i karotenoide, riblje
želatine ili ribljeg mjehura koji se upotrebljavaju kao sredstvo za
bistrenje piva i vina
Kikiriki i proizvodi od kikirikija
Orašasto voće tj. bademi (Amygdalus communis L.), lješnjaci (Corylus avellana),
orasi (Juglans regia), indijski oraščići (Anacardium occidentale),
pekan orasi (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), brazilski orasi
(Bertholletia excelsa), pistacije (Pistacia vera), makadamije ili
kvinslandski orasi (Macadamia ternifolia) te njihovi proizvodi, osim
orašastog voća koje se upotrebljava za proizvodnju alkoholnih
destilata, uključujući etilni alkohol poljoprivrednog podrijetla
Celer i njegovi proizvodi
Gorušica i proizvodi od gorušice
Sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama
Sumporni dioksid i sulfiti pri koncentracijama većim od 10 mg/kg ili 10 mg/L računati kao ukupni
SO2, koji su u proizvodima pripremljenim za konzumaciju ili
rekonstituiranim u skladu s uputama proizvođača
Lupina i proizvodi od lupine
Mekušci i proizvodi od mekušaca
MOGUĆI TRAGOVI:
Zrna soje i proizvodi od soje, osim: potpuno rafiniranog sojinog ulja i masti; prirodnih miješanih
tokoferola (E306), prirodnog D-alfa tokoferola, prirodnog D-alfa
tokoferol acetata i prirodnog D-alfa tokoferol sukcinata od soje;
biljnih fitosterola i fitosterol estera od sojinog ulja; biljnog
stanol estera proizvedenog od biljnih sterola dobivenih od sojinog
ulja
Mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući laktozu), osim: sirutke koja se upotrebljava za
proizvodnju alkoholnih destilata, uključujući etilni alkohol
poljoprivrednog podrijetla; laktitola