Popust-15%
Non Bio deterdžent za pranje osjetljivog rublja Božur i Magnolija slika 1
Astonish

Non Bio deterdžent za pranje osjetljivog rublja Božur i Magnolija

  • Šifra: AGJ6VM
67,00 kn

56,95 kn

51,26 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Popust traje još::

Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

Jedinstvena nova koncentrirana tekućina za pranje, agresivna za mrlje, a blaga prema osjetljivoj odjeći i koži. Ovaj proizvod je jedinstvena kombinacija biljnih sapuna i deterdženata za efektivno uklanjanje mrlja na kratkim programima, pri niskim...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

ASTONISH DETERDŽENT ZA PRANJE OSJETLJIVOG RUBLJA  jedinstvena je nova koncentrirana tekućina za pranje, agresivna za mrlje, a blaga prema osjetljivoj odjeći i koži. Ovaj proizvod je jedinstvena kombinacija biljnih sapuna i deterdženata za efektivno uklanjanje mrlja na kratkim programima, pri niskim temperaturama. Proizvod je posebno namijenjen pranju vune, svile, kašmira, sintetike i posteljine. Očistite i osvježite vaše rublje mirisom magnolije i božura.

Sredstvo za pranje je pH neutralno, ne sadrži izbjeljivače, boje, mirisne alergene i enzime. Sadrži regeneratore za nježnost prema vašoj odjeći i koži. Ovaj proizvod je koncentrat pa štedi vodu, energiju i pakiranju. Prikladno za ručno i strojno pranje pri svim temperaturama.

Upute za upotrebu: Dozirajte sredstvo pomoću čepa, u ladicu vaše perilice rublja. Deterdžent možete stavljati direktno u bubanj pomoću loptice za doziranje.

Strojno pranje Blago zaprljano Jako zaprljano Meka  voda (kišnica) 40ml. 60ml. Tvrda voda 40ml. 60ml.

Napunite unutrašnji i vanjski dio čepa do vrha za 40ml. Za veće mašine ili veću količinu rublja (6-8kg) stavite 60ml sredstva za pranje.

Za ručno pranje razrijedite 40ml sredstva na 10l tople vode prije pranja rublja.

Pakiranje sadrži deterdžent za 21 pranja standardne količine rublja. Uvijek pogledajte uputstvo proizvođača na etiketi prije pranja. Tamno i svijetlo rublje perite odvojeno. Ne perite vatrootpornu robu iznad 50˙C.

ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE.

Izbjegavati kontakt s očima. U slučaju kontakta sa očima, isprati sa vodom. U slučaju gutanja, potražite medicinsku pomoć i pokažite etiketu ili kutiju. U slučaju kontakta sa kožom, isperite vodom. Operite ruke nakon upotrebe. Ne udisati isparavanja

Proizvodi: Astonish, Engleska