Thumbnail 1
Thumbnail 2
Bam mješavina za cheesecake 200g slika 1
Bam mješavina za cheesecake 200g slika 2
Bam logo

Bam mješavina za cheesecake 200g

(9)

Šifra proizvoda: EQQQAEG

Trenutno nedostupno

BAM Mješavina za Nadjev od Sira je idealna za pripremu cheesecakea u udobnosti vašeg doma

Pročitaj više

Slični proizvodi

Ovaj nadjev je ukusan, pjenast i lagan, a pri tome ne zahtijeva pečenje.

Priprema je vrlo jednostavna - samo pomiješajte smjesu sa vodom i istučenim slatkim vrhnjem. 

Dodajte još dno od keksa ili biskvit te obogatite svježim voćem ili voćnim kompotom. Za najbolji doživljaj, savjetujemo vam da probate i naš Namaz od lješnjaka ili pistacija, koji se savršeno slaže s cheesecakeom. 

BAM Mješavina za Nadjev od Sira je bez glutena, a robna marka BAM by Mojačokolada.hr predstavlja liniju vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. 

BAM proizvodi su namijenjeni vrhunskoj kuhinji, a izgledom i okusom će oduševiti i najzahtjevnije gurmane. Želite li uživati u bogatom okusu i brzoj i jednostavnoj pripremi vašeg cheesecakea? BAM Mješavina za Nadjev od Sira je savršen odabir za vas.

Ova BAM mješavina za cheesecake (200 g) će vas oduševiti jednostavnom i brzom pripremom. Dobit ćete izvrstan pjenasti nadjev koji možete koristiti za izradu cheesecake torti, slastica u čaši ili kao nadjev za pite. Ne morate peći nadjev, pa će priprema slastica biti još brža. 

Jedno pakiranje je dovoljno za izradu jednog cheesecakea (koristili smo kalup za torte od 28 cm).


UPUTE

Mješavinu za Cheesecake (200g) dobro pomiješajte s 500ml vode (10-15C).

Nezaslađeno vrhnje (500g) u posebnoj posudi istucite i postepeno ju dodajte u Mješavinu za Cheesecake s vodom.

Smjesu prebacite u odgovarajuće kalupe i stavite u hladnjak na najmanje 2 sata ili u zamrzivač na najmanje 40 minuta. Možete koristiti kalup za torte promjera cca 28 cm (ako koristite manji ili veći kalup, torta će biti viša ili niža)."


Trenutno nedostupno
Specifikacija
Glutenbez glutena

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 9 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Još nema komentara.