Pripremi se na vrijeme

Ljetni popis: Ovo su stvari koje trebaš za plažu

Trebaš li novi kupaći kostim? Gdje ti je krema za sunčanje? Prođi kroz naš vodič svega što ti može zatrebati na plaži!

Ljetni popis: Ovo su stvari koje trebaš za plažu

Krenula je ljetna sezona i vrijeme je za shopping! Trebaš li novi kupaći kostim? Na plaži čitaš, slušaš glazbu ili oboje? Je li vrijeme za nove sunčane naočale? Gdje ti je krema za sunčanje? Udobno se smjesti i prođi kroz naš vodič svega što ti može zatrebati na plaži: 

1. Kupaći kostimi i kupaće hlačice

Za sve koji ne prakticiraju nudizam badići i hlačice za kupanje najvažniji su odjevni predmet za odlazak na plažu. Jednodijelni, dvodijelni, bikini, visoki struk ili, za muškarce, kupaće hlačice i gaćice. Osim stila, važno je obratiti pažnju i na kvalitetu materijala, kako bi tvoj kupaći kostim bio dugotrajan i otporan na izazove koje donosi ljeto – od soli i klora do sunčevih zraka. Odaberi kupaći kostim koji ne samo da izgleda dobro, već ti i pruža udobnost i samopouzdanje za nezaboravno ljeto na plaži. Istraži cijelu ponudu kupaćih kostima za žene i kupaćih za muškarce na Bazzaru. 

2. Odjeća za plažu

Kada planiraš svoje ljetne dane na plaži, odabir prave odjeće jednako je važan kao i odabir idealnog kupaćeg kostima. Ljetne haljine su must-have za svaku ženu, dok muškarci svoj ljetni look mogu upotpuniti stylish kratkim hlačicama.  Izaberi odjeću u kojoj ćeš se osjećati udobno, a pritom izgledati chic na putu do plaže ili tijekom opuštanja u beach baru.

3. Natikače i japanke 

Sloboda stopalima! Ljeto je vrijeme kad tvoja stopala trebaju disati, počasti ih udobnim i izdržljivim ženskim japankama ili natikačama za plažu ili pak muškim japankama, natikačama i sandalama

4. Šeširi i sunčane naočale za žene i muškarce

Ne zaboravi u svojoj ljetnoj uživanciji pripaziti na sunce. Zaštiti najosjetljivije, glavu i oči, uz chic šešir za plažu i zaokruži svoj stil uz sunčane naočale. Za lakšu kupovinu sunčanih naočala istraži naš vodič i doznaj kako izabrati sunčane naočale prema obliku lica.

5. Kreme za sunčanje

Znaš li da je koža tvoj najveći organ? Zaštiti je od jakog sunčevog zračenja pomoću krema sa zaštitnim faktorom, a ne zaboravi njegovati kožu nakon sunca i mora hidratantnim mlijekom za tijelo

6. Ručnici i torbe za plažu

Neizostavna stvar za plažu su ručnici za ugodna sunčanja i nježno brisanje nakon kupanja. Kvalitetan ručnik za plažu trebao bi biti dovoljno velik da ti pruži udobnost, ali i brzo sušiti kako bi bio spreman za svaku tvoju sljedeću avanturu. Sve te stvari treba negdje nositi - ne zaboravi na torbu za plažu! 

7. Luftići

Začini zabavu u vodi napuhancem po svom guštu. Koji si tip, flamingo ili klasični madrac za izležavanje? Istraži cijelu ponudu luftića i madraca!

8. Boce za vodu i termosice za kavu

Ne zaboravi na važnost hidratacije tijekom vrućih ljetnih dana. Sa sobom uvijek nosi bocu vode, a za ljubitelje kave, termosica će osigurati da tvoj omiljeni napitak ostane topao (ili hladan) koliko god to želiš.

9. Bluetooth zvučnici i slušalice 

Glazba je obavezna podloga svakog ljetovanja, pitanje je samo planiraš li u njoj uživati zajedno s društvom preko zvučnika ili samo sa slušalicama. Bluetooth zvučnici su savršen izbor za one koji vole dijeliti svoju glazbu s okolinom, dok su slušalice idealne za one trenutke kada se želiš izgubiti u glazbi ili se jednostavno odmoriti od buke.

10. Knjige 

U ljetnim mjesecima osim koktela jako paše i dobra knjiga.  Uz valove i zvukove prirode, nema ništa bolje od uranjanja u stranice koje vode u neki drugi svijet. Ljubić, krimić ili neko drugo štivo? Zaviri u Bazzarovu knjižaru i ulovi knjige koje će ti raditi društvo na plaži!

11. Suncobrani i ležaljke

Ljetni dani na plaži su sinonim za uživanje u suncu, ali i pronalaženje savršene ravnoteže između sunčanja i odmaranja u hladu uz suncobran. S druge strane, ako tražiš više udobnosti od običnog ležanja na ručniku, ležaljka je idealno rješenje. Ležaljke su dizajnirane da pružaju maksimalnu udobnost, bilo da čitaš knjigu, drijemaš ili jednostavno uživaš u pogledu na more.

13. Selfie štapovi i sportske kamere

Ljeto je vrijeme kada svaki trenutak zaslužuje biti zabilježen, bilo da se radi o smijehu s prijateljima na plaži, nezaboravnim zalascima sunca ili avanturama koje te čekaju ispod površine mora. Zabilježi drage ljetne trenutke, opremi se selfie stickom za nezaboravne fotografije i kamerom

14. Igračke za plažu 

Ljetovanje s djecom pretvara svaki odlazak na plažu u pravu avanturu, a pravilno odabrane igračke mogu učiniti te trenutke još zabavnijim i kreativnijim. Od kantica i lopatica za male graditelje do lopti za igru u plićaku, igračke za plažu ključne su za nezaboravno ljetno iskustvo za cijelu obitelj.

Prije nego kreneš na putovanje provjeri što bi ti sve moglo zatrebati prije puta na popisu stvari za putovanjeNemoj misliti ni da je kasno za vježbanje prije mora, pročitaj naše prijedloge