tvoj vjerni suputnik

Xplorer S6 - faca među električnim romobilima

Stabilan, siguran, sa stilom. Sklopiv pa ga možeš ponijeti bilo gdje, a s jednim punjenjem prelazi i do 55 km.

Xplorer S6 - faca među električnim romobilima

Stabilan, siguran, sa stilom. Ukratko – glavna faca trenutno među električnim romobilima je Xplorer S6! Veliki kotači od 10 inča te prednji i stražnji amortizeri čine vožnju vrlo ugodnom, a električna i disk kočnica čine ju sigurnom. S jednim punjenjem baterije od 10.4 Ah možeš prijeći i do 55 km.

Osim toga, kao i svi e-romobili iz asortimana Xplorer, i  S6 je sklopiv, pa ga lako možeš ponijeti sa sobom u školu, ured, na druženje ili kad krenete doma iz grada. Ako ga želiš parkirati samo na kratko, možeš to učiniti s pomoćnim kotačićima. Pomoćni kotačići pružaju jednostavnu prenosivost što S6 izdvaja od konkurencije. Važno je napomenuti da Xplorer S6 ima Honeycomb gume koje imaju dug vijek trajanja, rade poput pneumatske gume, bez rizika od probijanja i oštećenja. Uz to, jedinstveni prijenos energije koji pruža Honeycomb smanjuje otklon i omogućava izvrsnu stabilnost.

E-romobil je jedan od elemenata mikro-mobilnosti. Budući se gradovi suočavaju s brzim rastom stanovništva, velik broj ljudi posjeduje automobile i juri na razna odredišta, a gužve u prometu su neizbježne. Mnogi gradovi vjeruju da mikro-mobilnost može biti rješenje za njihov problem jer više nije moguće osloboditi dodatna zemljišta za ceste i parkirna mjesta.

Xplorer jamči da će tvoj e-romobil biti siguran i dugotrajan, što potvrđuje i poslovanje društva u cijeloj Europi gdje je nužno posjedovati certifikate koji se tiču sigurnosti i kvalitete.