Whirlpool i Indesit produžena garancija

2+3 godine garancije za Whirlpool i Indesit uređaje

Ostvari 2 godine tvorničkog + 3 godine produženog jamstva na Whirlpool i Indesit asortiman.

2+3 godine garancije za Whirlpool i Indesit uređaje

U periodu od 1.1. do 30.06.2023. kupnjom bilo kojeg uređaja iz Whirlpool i Indesit asortimana ostvarite uz 2 godine tvorničkog jamstva i pravo na 3 godine produženog jamstva. 


Kupac koji ispunjeni kupon i presliku računa pošalje najkasnije 30 dana od datuma kupnje na: e mail adresu [email protected] ili poštom na PARTUM USLUGE d.o.o., Kučerina 48, 10 000 Zagreb ili se registrira na web stranici elpromotion.eu/hr/ (rok za registraciju je 30 dana od kupnje uređaja) primit će potvrdu ekskluzivne produžene garancije na kućnu adresu ili na e-mail (ukoliko ga navede). Za dodatne informacije direktno kontaktirajte PARTUM na broj 01 6382 – 664.


Produžena garancija se odnosi na dolazak servisera, rad i sve rezervne dijelove i to po istim uvjetima koji se odnose i na tvorničku dvogodišnju garanciju na Whirlpool i Indesit uređaje. Garancija se ostvaruje uz predočenje originalnog računa i potvrde o garanciji koja će kupcu stići u roku od 1 mjesec od registracije. Do primitka produžene garancije, za uređaj vrijedi tvornička dvogodišnja garancija.