Popust-12%
Xiaomi MI Nadzorna kamera za auto 1S slika 1
Xiaomi MI Nadzorna kamera za auto 1S slika 2
Xiaomi MI Nadzorna kamera za auto 1S slika 3
Xiaomi MI Nadzorna kamera za auto 1S slika 4
Xiaomi logo

Xiaomi MI Nadzorna kamera za auto 1S

Šifra proizvoda: AXM2KJ6

Redovna cijena

559,00 kn

Akcijska cijena

491,30 kn

Ušteda

67,70 kn (-12%)

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 5-10 radnih dana

Imaj situaciju pod kontrolom dok voziš pomoću Xiaomi nadzorne kamere za auto! Vrhunski Sony senzor daje kristalno čiste i detaljne videe, a sama kamera snima pod kuteom od 160 stupnjeva što ti daje izvrsnu preglednost! Ne dopusti da ti išta na putu promakne!

Pročitaj više

Nedovoljna količina svijetla može utjecati na kvalitetu fotografija u smislu zamućenja i šuma. Zbog toga Xiaomi kamera za auto je razvijena s otvorom blende f/1.8 i staklenom lećom u 6 dijelova i ta kombinacija omogućava oštre i jasne fotografije čak i u uvjetima lošeg osvjetljenja.
Osjetljivi Sony IMX323 CMOS 1 / 2.9“ senzor daje jasnoću, a zbog svoje osjetljivosti daje detaljne fotografije na kojima možeš jasno raspoznati i najsitnije detalje.
Uz to Xiaomi nadzorna kamera za auto ima Full HD tehnologiju koja omogućava snimanje videa vrhunske kvalitete. Podržava i H.264 kompresiju videa u stvarnom vremenu te daje videe vruhnske kvalitete, jasnih detalja koji se lako raspoznaju pomoću zoom-a i to u svim svjetlosnim uvjetima dok širokokutna leća pokriva kut od 160 stupnjeva da ti ništa ne bi promaknulo!
Xiaomi nadzorna kamera opremljena je G senzorom koji prepoznaje svako netipično kretanje automobila u određenom trenutku poput naglog kočenja, udaranja u određeni objekat i sl. te automatski počinje snimati „pomoćnu snimku“ koja se automatski pohranjuje i ne može se brisati. Ova pomoćna snimka pomaže da svaki detalj sporne situacije ostane zabilježen.
Ukoliko želiš pogledati snimku svoje vožnje od prije par dana samo peuzmi videozapis na svoj smartphone i oslobodi memoriju svoje kamere. Svoj pametni telefon također možeš upotrijebiti kao uređaj za stream uređaj pomoću kojeg možeš imati panoramski pregled situacije na cesti.
Xiaomi nadzorna kamera za auto se može lako montirati na vjetrobransko staklo pomoću statične naljepnice, te ukoliko je želiš ukloniti učinit ćeš to bez puno muke. Naljepnica je otporna na visoke temperature.