IPL uređaji

Philips Lumea - ne propusti 100 dana jamstva povrata novca!

Ako nakon kupnje jednog od 2 Philips Lumea modela ne budete zadovoljni uređajem, nakon najmanje 42, a najviše 100 dana od kupnje navedenog na računu, možete ga vratiti.

Philips Lumea - ne propusti 100 dana jamstva povrata novca!

Iskustvo dugotrajnog rješenja uklanjanja dlačica na cijelom tijelu uz Philips Lumea IPL uređaje postalo je još slađe uz 100 dana jamstva povrata novca! O čemu se radi? 

Ako nakon kupnje jednog od 2 Philips Lumea modela ne budete zadovoljni uređajem, nakon najmanje 42, a najviše 100 dana od kupnje navedenog na računu možete ga vratiti zajedno s dodatnom opremom i jamstvenim listom u originalnom pakiranju na prodajno mjesto uz:

1. Originalni račun kao dokaz kupovine (fookopije neće biti prihvaćene) 

2. Ispunjen formular koji se nalazi OVDJE

100 dana jamstva povrata novca vrijedi do 31.12.2022. 

Zašto do povrata trebaju proći najmanje 42 dana? 

Optimalne rezultate moguće je vidjeti tek nakon pravilne upotrebe uređaja pa je povrat zbog eventualnog nezadovoljstva moguć tek nakon 42 dana, nakon što učinite 4 tretmana u pravilnim razmacima, dostupnima u uputama za uređaj. 

Također je važno da prije kupnje provjerite odgovara li vam Philips Lumea IPL tehnologija za uklanjanje dlačica. Detaljne upute te grafikon s kombinacijama tipa kože i tipa kose možete pronaći u brošuri na prodajnom mjestu. Povrat novca bit će izvršen na prodajnom mjestu i to na isti način na koji je izvršena kupovina proizvoda. Moguće je predati maksimalno 1 zahtjev po osobi. Ponuda se odnosi samo na potrošače i ne primijenjuje se na trgovce i veletrgovce. Ukoliko potrošač na originalnom računu za kupnju Philips uređaja koji vraća ima i druge stavke/troškove, iznos povrata novca bit će jednak cijeni po kojoj je kupljen Philips uređaj naveden u ovoj stavci.

Odredbe i uvjeti promotivne akcije ni na koji način ne ugrožavaju ustavna prava kupca.

Na koje uređaje vrijedi 100 dana jamstva? 

1. Philips Lumea IPL uređaj za uklanjanje dlačica BRI955/00

- s tehnologijom SenselQ

- područja primjene: ruke, noge, trbuh, brada, gornja usnica, linija čeljusti, pazusi, bikini područje 

- 3 pametna nastavka

- uz senzor SmartSkin

- upotreba s kabelom ili bežično

- odašilje 450.000 svjetlosnih impulsa 

- 5 postavki jačine svjetlosti 


2. Philips Lumea IPL uređaj za uklanjanje dlačica BRI957/00

- s tehnologijom SenselQ

- uz senzor SmartSkin

- područja primjene: ruke, noge, trbuh, gornja usnica, brada, linija čeljusti, bikini područje 

- 4 pametna nastavka

- upotreba s kabelom ili bežično

Tehnologija IPL uz SenseIQ pruža dugotrajno uklanjanje dlačica s cijelog tijela iz udobnosti vašeg doma. Uz personalizirane smjernice u aplikaciji Lumea IPL ostvarite glatku kožu kao u salonu!