Kava Po akcijskoj cijeni

Iskoristi blagdanski popust

Iskoristi blagdanski popust

Kada 2-godišnjem djetetu dodate dvije mačke i čivavu zabava je zagarantirana. Jednako vrijedi i za količinu prašine, mrvica i životinjskih dlaka. Mlada tročlana obitelj iz Zagreba spas u održavanju čistoće i higijene u svom stanu od 74 metra kvadratna pronašla je u 2 usisavača.

Koriste robotski usisavač Roborock S6 Pure i štapni usisavač Dyson V15.

'Dyson koristimo svaki dan ujutro i njime usišemo cijeli stan, a robotski palimo kad preskočimo jutarnje usisavanje. Također, robotskim usisavačem peremo kupaonicu. Dyson nam je najbolja investicija ikad, usiše sve pred sobom, a zahvaljujući laseru vidi se ogromna razlika nakon usisavanja običnim usisavačem kojeg smo ranije koristili. S Dysonom se stvarno vidi razlika, lagano je usisavati, nema žice koja smeta i koju treba premještati kako bi se prošao cijeli stan. Isto tako, brzo se puni, baterija je dobra, lagano se prazni i čisti', otkrivaju nam i dodaju kako uz sve to Dyson nije glasan pa nekad usisavaju čak i dok dijete spava.

Usisavač Dyson može se držati na zidu, što je još jedna odlična karakteristika jer ne zauzima prostor. Također, oba usisavača izgledaju moderno i futuristički, što se uklapa u izgled stana.

'Robotski usisavač palimo putem mobilne aplikacije dok nismo doma', ispričali su nam, a na vječno pitanje - kako se s robotskim usisavačem ponašaju mačke - kažu da je taj odnos ravnodušan te da nemaju robotsko-životinjskih problema.

U potrazi ste za usisavačem, a niste sigurni za koji se odlučiti? Za lakši odabir pročitajte naš vodič o vrstama usisavača