Autosjedalice pogledaj sve »

Pobjednik HAK testiranja 2016 - Grupa 1

Autosjedalica Kiddy PhoenixFix 3 (9-18kg) - Lime Green

2.099
00kn

FreeON deluxe ipad organizator

119
90kn

Slika Veliki HAK-ov test autosjedalica 2017. godine

Veliki HAK-ov test autosjedalica 2017. godine

Na ovogodišnjem proljetnom testiranju dječjih autosjedalica, kojeg su proveli Hrvatski autoklub i njegovi partneri iz europskih autoklubova, ovog su se puta našle čak 42 sjedalice, čime je postavljen apsolutni rekord posljednjih godina.

Pročitaj više »
Slika HAK test autosjedalica - 2016

HAK test autosjedalica - 2016

Krajem 2016. godine Hrvatski autoklub objavio je rezultate drugog godišnjeg testa dječjih autosjedalica. Testiranje koje tradicionalno provode HAK i njegovi partneri iz europskih autoklubova obuhvatilo je 14 dječjih modela autosjedalica.

Pročitaj više »

Sigurne autosjedalice za djecu

U ponudi sigurnih autosjedalica za bebe, malu i veliku djecu imamo sjedalice renomiranih brendova: Cybex, Kiddy, Chicco, Peg Perego, Sparco, FreeOn, Diono, Graco te Primebebe. Zakonom o sigurnosti prometa na cestama Republike Hrvatske, svaki vozač obavezan je vezati dijete do pet godina starosti u autosjedalicu smještenu na stražnje sjedište vozila. Dakle, ukoliko odlučite ne vezati vaše dijete u autosjedalicu, ne samo da ugrožavate njegovu sigurnost, nego time i kršite Zakon. Prema njemu sva djeca do 150 cm visine moraju biti zaštićena vezanjem, koji uključuje vezanje u dječjoj autosjedalici ili postolju na način kako to propisuje proizvođač autosjedalice odnosno postolja za sjedenje. Vezanje djeteta na prednjem sjedalu u autosjedalici koja se postavlja suprotno smjeru vožnje je zabranjeno, ako je sjedalo opremljeno zračniom jastukom koje se ne može deaktivirati. U Bazzar Web Shop ponudi možete izabrati između više od 300 modela autosjedalica. Izaberite grupu autosjedalice koja je potrebna vašem djetetu i izaberite autosjedalicu koja najbolje odgovara vašem životnom stilu.