Cejlonski cimet podrijetlom je sa Šri Lanke i koristi se kao začin jelima, napitcima i slasticama
Pročitaj višeCejlonski cimet podrijetlom je sa Šri Lanke i koristi se kao začin jelima, napitcima i slasticama. U modernoj kuhinji najviše se koristi za pripremu voćnih deserta i različitih specijaliteta od mesa. Pred kraj kuhanja dodajte prstohvat ovog aromatičnog začina!
Sastojci: eko cimet cejlonski · Zemlja podrijetla: Madagaskar · Stavlja na tržište: Garden d.o.o., Krajiška 30, Zagreb · Čuvati na suhom i hladnom mjestu · Najbolje upotrijebiti do: datuma otisnutom na pakiranju · Može sadržavati tragove orašastih plodova, sezama i žitarica koje sadrže gluten.
Hranjiva vrijednost na 100g:
Energija | 318kcal/1332kJ |
Masti | 3,2g |
Od kojih zasićene | 0,9g |
Ugljikohidrati | 56g |
Od toga šećeri | 55,4g |
Bjelančevine | 3,9g |
Soli | 0,065g |
Vegan | |
Oznaka | Bio |
Bez glutena | |
Bez laktoze | Da |
Deklaracija | Cejlonski cimet podrijetlom je sa Šri Lanke i koristi se kao začin jelima, napitcima i slasticama. U modernoj kuhinji najviše se koristi za pripremu voćnih deserta i različitih specijaliteta od mesa. Pred kraj kuhanja dodajte prstohvat ovog aromatičnog začina! Sastojci: eko cimet cejlonski · Zemlja podrijetla: Madagaskar · Stavlja na tržište: Garden d.o.o., Krajiška 30, Zagreb · Čuvati na suhom i hladnom mjestu · Najbolje upotrijebiti do: datuma otisnutom na pakiranju · Može sadržavati tragove orašastih plodova, sezama i žitarica koje sadrže gluten.Hranjiva vrijednost na 100g: Energija |