Domaći proizvođači

Ženske grudi, isklesana tijela - HIT svijeće domaćeg branda

Ženske grudi, isklesana muška tijela, stražnjice ili lica - sve to ručno radi domaći brand Slatko kao Cukar

Ženske grudi, isklesana tijela - HIT svijeće domaćeg branda

U Bazzaru volimo domaće, od hrane i pića do kozmetike, tekstila i dekoracija. Kako bismo pružili podršku OPG-ovima i ostalim malim proizvođačima obogatili smo ponudu na Bazzaru njihovom kreativom i gastro zalogajima. Upoznaj ih!

Slatko kao Cukar

S detaljima poput ukrasa i vaza možemo osvježiti ili potpuno transformirati prostor, a zamislite kako to tek izgleda s mirisnim svijećama i posudama koje vjerno prikazuju ljudska tijela. Ženske grudi, isklesana muška tijela, stražnjice ili lica - sve to ručno radi domaći brand Slatko kao Cukar čije proizvode možete kupiti i na Bazzaru

'Sve je započelo posve i sasvim slučajno. Ljudsko tijelo je oduvijek bilo nadahnuće za sve vrste umjetnosti, pa tako i ovu našu. Krenulo je prvo s jednom svijećom. Onom za 'svoju dušu', ne sanjajući da će se ona ikad ikome svidjeti. Bila je skroz nesavršena i početnička, ali je nama bila slatka kao cukar. Poseban je osjećaj kada hobi pretvoriš u nešto više', kažu iz Slatko kao Cukar iza kojeg stoji mlada Dubrovčanka Elena Vračarić kojoj su svijeće prvo bile hobi, svojevrsni ispušni kreativni ventil kojeg nije mogla imati na svom glavnom poslu.  

Brand je postao prepoznatljiv po zanimljivim svijećama u obliku ljudskog tijela, a s vremenom i unikatnim, u potpunosti ručno izrađenim svijećama inspiriranim hrvatskim znamenitostima. Svaki je proizvod pažljivo osmišljen, dizajniran i izrađen, a poseban i unikatan dizajn rezultat je višemjesečnog rada i planiranja. Cijeli proces započinje od odabira voska i kalupa, preko biranja boja i mirisa do samog pakiranja.

Svaki motiv proizvoda ima svoj naziv pa se tako posuda od eko materijala sa ženskim grudima zove MUSTRA. Može poslužiti i kao vaza ili jednostavno kao dekorativni predmet. 

Ručno rađena i lijevana svijeća u predivnoj nude boji i neodoljivog mirisa, izrađena od mješavine sojinog voska s minimalnim dodatkom parafina za čvrstoću, u obliku ženskog tijela čije ruke skrivaju strateške dijelove zove se SINJORINA

Jednako popularan je i model svijeće s muškim isklesanim tijelom naziva GOSPAR.

Svijeće su idealan izbor i za poklon, provjeri cijelu ponudu branda Slatko kao Cukar na Bazzaru!