BAZZAROVI ADUTI

Rashladimo se! Ovo je 7 načina za borbu s vrućinom

Donosimo ti prijedloge za borbu s vrućinom sa stvarima s Bazzara!

Rashladimo se! Ovo je 7 načina za borbu s vrućinom

Iako volimo ljeto, ne podnosimo baš najbolje visoke temperature. Svatko ima svoje trikove i savjete za rashlađivanje, a mi ti donosimo prijedloge za borbu s vrućinom sa stvarima s Bazzara!

1. Bazeni 

Stvori vlastitu oazu u svom dvorištu jer s bazenom imaš osvježenje kad god i s kim god poželiš. Ne možeš se odlučiti koji bazen odabrati? Doznaj na što treba obratiti pozornost prije kupovine bazena

Također, inspiriraj se uz ovih TOP 15 bazena s Bazzara

2. Klima uređaji

Klime su jedan od sinonima ljetne sezone. Ne treba pretjerivati sa snižavanjem temperature, ali klima uređaji definitivno su najjači saveznici za 'preživljavanje' visokih temperatura. Uz klimu možete namjestiti točnu temperaturu koju želite, namjestiti je da vam rashladi prostor dok vas nema, prilagoditi hlađenje tijekom noći i slično. 

U ponudi su i ugradbene i prijenosne klime.

3. Ventilatori 

Mali, veliki, stajaći, stupni, stropni... Ventilatori dolaze u raznim oblicima kako bi se što lakše uklopili u prostor. Primjerice, stropni ventilator ne zauzima mjesta, a rashlađuje cijelu prostoriju. 

Najčešći odabir su podni ventilatori koje odlikuju različite funkcije, od više brzina do podesivosti kuta te stupni ventilatori koji, ovisno o modelu, svojim rashlađivanjem mogu konkurirati i klima uređaju. 

4. Tekućina

Zvuči jednostavno, ali često zaboravimo na hidrataciju, pogotovo tijekom ljeta kada nam treba više tekućine. Najbolje je piti čistu vodu, a kad dođe društvo dobro će doći i ostala rashlađena pića. Vrućine su uvijek dobar izgovor za fini koktel party, a sastojke i recepte pronađi na Bazzaru! 

5. Ledomati 

Led je također dobar saveznik za nesnosne vrućine, a uz ledomat si siguran da ti leda neće nedostajati.

6. Lagana odjeća 

U ljetnoj garderobi ključno se držati prozračnih materijala i svijetlih boja. Haljina je IT komad sezone, a inspiriati se možeš i s ovih 15 bijelih haljina za plažu

7. More 

Ako vam je u planu rashladiti se na moru, provjerite na vrijeme što vam sve treba za putovanje, a što za plažu i nabavite sve za ljeto.