Thumbnail 1
Kotányi dessert Vinski kamen, prašak za pecivo 16g slika 1
Kotanyi logo

Kotányi dessert Vinski kamen, prašak za pecivo 16g

Šifra proizvoda: RNQARJX

Cijena

5,49 kn0,73 €

Cijena sadrži PDV

    Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

    Moguća dostava danas na području Zagreba

    Vinski kamen može se koristiti za gotovo sve vrste tijesta kao alternativa tradicionalnom prašku za pecivo. Služi kao sredstvo za kvašenje, a tijestu daje volumen i čini ga dodatno prozračnim i rahlim.

    Pročitaj više

    Kotányi Vinski kamen, prašak za pecivo 16g

    Idealno za

    • Za gotovo sve vrste tijesta kao alternativa tradicionalnom prašku za pecivo.

    Sastojci

    • Tvari za rahljenje: 56 % monokalijevog tartarata (E336), natrijev hidrogen karbonat (E500iii) , kukuruzni škrob , regulator kiselosti: limunska kiselina (E330).

    Obavijest o alergenima

    • U tragovima može sadržavati: Celer, Gorčica, Jaja, Kikiriki, Mlijeko, Sezam, Soja, Žitne pahuljice s glutenom