Thumbnail 1
Kotányi dessert Vinski kamen, prašak za pecivo 16g slika 1
Kotanyi logo

Kotányi dessert Vinski kamen, prašak za pecivo 16g

(7)

Šifra proizvoda: RNQARJX

Trenutno nedostupno

Vinski kamen može se koristiti za gotovo sve vrste tijesta kao alternativa tradicionalnom prašku za pecivo. Služi kao sredstvo za kvašenje, a tijestu daje volumen i čini ga dodatno prozračnim i rahlim.

Pročitaj više

Slični proizvodi

Kotányi Vinski kamen, prašak za pecivo 16g

Idealno za

  • Za gotovo sve vrste tijesta kao alternativa tradicionalnom prašku za pecivo.

Sastojci

  • Tvari za rahljenje: 56 % monokalijevog tartarata (E336), natrijev hidrogen karbonat (E500iii) , kukuruzni škrob , regulator kiselosti: limunska kiselina (E330).

Obavijest o alergenima

  • U tragovima može sadržavati: Celer, Gorčica, Jaja, Kikiriki, Mlijeko, Sezam, Soja, Žitne pahuljice s glutenom

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 7 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Još nema komentara.